Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 53 s. : barev. il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Forsapi,
[2008?]
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Stručné informace pro pacienty
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník - ISBN
- 978-80-903820-8-4
MARC
LEADER | 00000cam-a2200000-a-4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016700002528718 | ||
003 | CZ-KvRL | ||
005 | 20201227063821.6 | ||
007 | ta | ||
008 | 080929s2008----xr-a---e-f----001-0-cze-- | ||
015 | |a cnb001821384 | ||
020 | |a 978-80-903820-8-4 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)276817541 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |d OLA001 |d KVG001 | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt | |
080 | |a 613.26/.29 |2 MRF | ||
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 614 |2 MRF | ||
080 | |a (036) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dostálová, Jana, |d 1943- |7 uzp2006321079 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / |c Jana Dostálová |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Forsapi, |c [2008?] | ||
300 | |a 53 s. : |b barev. il. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Stručné informace pro pacienty ; |v sv. 2 | |
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kuchařství |7 ph115027 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food |x health aspects |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |x health aspects |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a cookery |x health aspects |2 eczenas |
653 | 0 | |a potraviny | |
653 | 0 | |a potravinářství | |
653 | 0 | |a technologie | |
653 | 0 | |a zpracování | |
653 | 0 | |a kuchařky | |
653 | 0 | |a jídla | |
653 | 0 | |a pokrmy | |
653 | 0 | |a příprava | |
653 | 0 | |a zdraví | |
655 | 7 | |a informační publikace |7 fd132454 |2 czenas | |
655 | 9 | |a information publications |2 eczenas | |
830 | 0 | |a Stručné informace pro pacienty | |
856 | 4 | 1 | |y Obsah |u http://toc.nkp.cz/NKC/200810/contents/nkc20081821384_1.pdf |
910 | |a KVG001 |b N 51458 | ||
996 | |b 322200823836 |c N 51458 |e KVG001 |h 613.26 |l Dvory půjčovna |r Volný výběr |s A |a 0 |t KVG001.322200823836 | ||
997 | |t KN |