Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 425 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-208-2
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Knihovna Akademie věd ČR
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary (aktuální záznam)
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Kutná Hora
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna Tábor
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci