Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality
Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 175 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Třebíč :
Drahomír Rybníček,
2000
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- kuchařky > předpisy > vaření > recepty > maso > králíci > zaječí > krůtí jídla > Růžičková, Helena, 1936-2004
- ISBN
- 80-7268-110-9
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna města Plzně
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny (aktuální záznam)
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Hodonín
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Přerově
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci