Kuře : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Alena Soušková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : il.
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2003
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie
Témata
Popis jednotky
Obsahuje barev. fot
Název originálu: Chicken
Bibliografie
Obsahuje rejstř
ISBN
80-7237-712-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad-dospělé
641/642