Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 53 s. : barev. il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Forsapi,
[2008?]
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Stručné informace pro pacienty
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník - ISBN
- 978-80-903820-8-4 (brož.)
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Dostupné v prostorách NK ČR | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |