Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

To chci

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Dostálová, 1943-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
53 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Forsapi, [2008?]
Vydání
1. vyd.
Edice
Stručné informace pro pacienty
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník
ISBN
978-80-903820-8-4 (brož.)

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Dostupné v prostorách NK ČR Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius