Houby, které doporučujeme sbírat ; Houby doplňkem stravy člověka : Pozor na sušené houby ; Čmelák hlasatel jara ; V čem spočívá hodnota hub ; Zajímavosti o houbách : Život, pěstování, kuchyň atd. ; Organisace našeho houbařství
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 64 s. : il.
- Published
-
Praha :
Otakar Stivín,
1940
- Series
- Knihovna Českého mykologického sborníku ;
19-24
- Subjects
- Item Description
- Separát - doplněný a opravený otisk z Časopisu českých houbařů
DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
Select institution:
MARC
| LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1143687 | ||
| 003 | CZ-LiKVK | ||
| 005 | 20231103134256.8 | ||
| 008 | 051231s1940 xr u ||| | cze d | ||
| 015 | |a cnb003327947 | ||
| 035 | |a (nkpdnnt)0802813 | ||
| 040 | |a PNA001 |b cze |e AACR2 | ||
| 072 | 7 | |a 58 |x Botanika |9 2 |2 Konspekt |T . |7 sk135932 | |
| 080 | |a 582.282/.284 |2 MRF | ||
| 080 | |a (035) |2 MRF | ||
| 100 | 1 | |a Smotlacha, František, |d 1884-1956 |4 aut |7 jk01120140 | |
| 245 | 1 | 0 | |a Houby, které doporučujeme sbírat ; |b Houby doplňkem stravy člověka : Pozor na sušené houby ; Čmelák hlasatel jara ; V čem spočívá hodnota hub ; Zajímavosti o houbách : Život, pěstování, kuchyň atd. ; Organisace našeho houbařství / |c František Smotlacha |
| 260 | |a Praha : |b Otakar Stivín, |c 1940 | ||
| 300 | |a 64 s. : |b il. | ||
| 490 | 1 | |a Knihovna Českého mykologického sborníku ; |v 19-24 | |
| 500 | |a Separát - doplněný a opravený otisk z Časopisu českých houbařů | ||
| 500 | |a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! | ||
| 650 | 0 | 7 | |a houby |2 czenas |7 ph114706 |
| 655 | 7 | |a příručky |2 czenas |7 fd133209 | |
| 830 | 0 | |a Knihovna Českého mykologického sborníku ; |v 19-24 | |
| 856 | 4 | 1 | |u https://kramerius.svkhk.cz/search/handle/uuid:6bb0ead4-697b-4f65-9585-4366f31cfff0 |3 DNNT |x DNNTO |y Digitalizovaný dokument |w sdnnt.nkp.cz:75a430e0d0c7b9153e9f2dd2c1f6f101 |
| 910 | |a LIA001 | ||