Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře

Get it

64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla.Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Pospíšil, 1944-2024
Document Type
Books
Physical Description
218 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
Published
Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Series
Kontrast
Subjects
ISBN
978-80-7585-686-9

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
P
N
P 26332
Outside loan
Loading…
Hlavní budova
Půjčovna-sklad
P 26332