Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády
Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
- Edice
- Knihy Omega
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Obsahuje fotografie
Název originálu: Oils - ISBN
- 978-80-7390-614-6
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Jana Drdy Příbram
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Masarykova veřejná knihovna Vsetín
- Městská knihovna Havířov
- Městská knihovna Hodonín
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Jindřichův Hradec
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Kolín
- Městská knihovna Most (aktuální záznam)
- Městská knihovna Ostrov
- Městská knihovna Slavoj ve Dvoře Králové
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci