Zelenina : ilustrovaná encyklopedie : praktická kuchařka krok za krokem
Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 256 s. : fot. ; 22 cm
- Published
-
Praha :
Svojtka,
2003
- Edition
- Čes. vyd. 1
- ISBN
- 80-7237-709-4
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Outside loan
|
Loading…
|
Dejvice
|
Naučná literatura - 2. NP
|
C2b1d | C 3865.1 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
Hostivař
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 3865.2 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
Barrandov
|
Vypujcka
|
C2b1d | C 3865.3 |