Zelenina : ilustrovaná encyklopedie : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christine Ingram
Další autoři
Alena Soušková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : fot. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka, 2003
Vydání
Čes. vyd. 1
ISBN
80-7237-709-4

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
Vypujcka
C2b1d C 3865.1
Absenčně
Načítá se…
Hostivař
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3865.2
Absenčně
Načítá se…
Barrandov
Vypujcka
C2b1d C 3865.3