Zelenina : ilustrovaná encyklopedie : praktická kuchařka krok za krokem
Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : fot. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka,
2003
- Vydání
- Čes. vyd. 1
- ISBN
- 80-7237-709-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
Vypujcka
|
C2b1d | C 3865.1 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Hostivař
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 3865.2 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Barrandov
|
Vypujcka
|
C2b1d | C 3865.3 |