Konzervování

To chci

Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oded Schwartz
Další autoři
Blanka Brabcová
Ian O'Leary
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 s. : tab. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group - Ikar, 2010
Vydání
Vyd. 2
ISBN
978-80-249-1492-3

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 3462153
003 CZ-PrMKP
005 20110101000000.0
008 171201s2010 xr cze
015 |a cnb002159206 
020 |a 978-80-249-1492-3 
040 |a ABG001  |b cze 
100 1 |a Schwartz, Oded  |7 mzk2011620582  |4 aut 
245 1 0 |a Konzervování /  |c Oded Schwartz ; fot. Ian O'Leary ; [z angl. orig. přel. Blanka Brabcová] 
250 |a Vyd. 2 
260 |a Praha :   |b Euromedia Group - Ikar,  |c 2010 
300 |a 191 s. :   |b tab. ;   |c 29 cm 
700 1 |a Brabcová, Blanka  |7 jn20001005379  |4 trl 
700 1 |a O'Leary, Ian  |7 mzk2002160964  |4 pht 
765 1 |t Preserving 
910 |a ABG001  |b C 5378