Konzervování
Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 191 s. : tab. ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
Euromedia Group - Ikar,
2010
- Vydání
- Vyd. 2
- ISBN
- 978-80-249-1492-3
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 3462153 | ||
003 | CZ-PrMKP | ||
005 | 20110101000000.0 | ||
008 | 171201s2010 xr cze | ||
015 | |a cnb002159206 | ||
020 | |a 978-80-249-1492-3 | ||
040 | |a ABG001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Schwartz, Oded |7 mzk2011620582 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Konzervování / |c Oded Schwartz ; fot. Ian O'Leary ; [z angl. orig. přel. Blanka Brabcová] |
250 | |a Vyd. 2 | ||
260 | |a Praha : |b Euromedia Group - Ikar, |c 2010 | ||
300 | |a 191 s. : |b tab. ; |c 29 cm | ||
700 | 1 | |a Brabcová, Blanka |7 jn20001005379 |4 trl | |
700 | 1 | |a O'Leary, Ian |7 mzk2002160964 |4 pht | |
765 | 1 | |t Preserving | |
910 | |a ABG001 |b C 5378 |