Speciality z masa a ryb
101 praktických rad a receptů na přípravu pokrmů a specialit z masa a ryb. Pikantní speciality a rychlé minutky z masa, drůbeže a ryb, včetně široké škály doporučených příloh.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 70 s., barev.fot.
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1998
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- 101 praktických rad
- Témata
- ISBN
- 80-7202-308-X
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce
- Husova knihovna Říčany (aktuální záznam)
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Břeclav
- Městská knihovna Jaroměř
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Nová Paka
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Přerově
- Městská knihovna v Třebíči
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci