Jak vařit s kořením

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman
Další autoři
Jana Mikuláštíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : il. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Název originálu: Cooking with spices
Obsahuje barevné fotografie
Bibliografie
Rejstřík: s. 70-71
ISBN
80-7202-402-7

: