Jak vařit s kořením
První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : il. ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- 101 praktických rad
- Témata
- Popis jednotky
- Název originálu: Cooking with spices
Obsahuje barevné fotografie - Bibliografie
- Rejstřík: s. 70-71
- ISBN
- 80-7202-402-7
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Eduarda Petišky Brandýs nad Labem
- Knihovna Jana Drdy Příbram
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Chodov
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Třebíči
- Městská knihovna ve Svitavách
- Městská knihovna Znojmo (aktuální záznam)
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci