Jak vařit s kořením
První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : il. ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- 101 praktických rad
- Témata
- Popis jednotky
- Název originálu: Cooking with spices
Obsahuje barevné fotografie - Bibliografie
- Rejstřík: s. 70-71
- ISBN
- 80-7202-402-7
MARC
LEADER | 00000nam 2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 017220000359509 | ||
005 | 20241030204152.2 | ||
008 | 000626s1999----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb000738917 | ||
020 | |a 80-7202-402-7 : |c 99.00 Kč | ||
040 | |a ZNG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
080 | |a 641 |2 h | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Norman, Jill |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Jak vařit s kořením / |c Jill Normanová ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Mikuláštíková] |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 1999 | ||
300 | |a 72 s. : il. ; |c 19 cm | ||
490 | 1 | |a 101 praktických rad | |
500 | |a Název originálu: Cooking with spices | ||
500 | |a Obsahuje barevné fotografie | ||
504 | |a Rejstřík: s. 70-71 | ||
653 | |a jídlo |a příprava |a koření |a druhy |a užití |a kuchařské knihy | ||
700 | 1 | |a Mikuláštíková, Jana |7 ola2003198101 |9 612724 |4 trl | |
910 | |a ZNG001 | ||
996 | |b 316200357605 |c S 31867 |e ZNG001 |h SKL 641 |l Sklad - Dospělé odd. |s A |a 0 |t ZNG001.316200357605 | ||
996 | |b 316200368180 |c S 31352 |e ZNG001 |h SKL 641 |l Sklad - Dospělé odd. |s A |a 0 |t ZNG001.316200368180 | ||
997 | |t KN |