Jak vařit s kořením

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman
Další autoři
Jana Mikuláštíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : il. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Název originálu: Cooking with spices
Obsahuje barevné fotografie
Bibliografie
Rejstřík: s. 70-71
ISBN
80-7202-402-7

:


MARC

LEADER 00000nam 2200000 a 4500
001 017220000359509
005 20241030204152.2
008 000626s1999----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb000738917 
020 |a 80-7202-402-7 :  |c 99.00 Kč 
040 |a ZNG001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641  |2 h 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Norman, Jill  |4 aut 
245 1 0 |a Jak vařit s kořením /  |c Jill Normanová ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Mikuláštíková] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 1999 
300 |a 72 s. : il. ;  |c 19 cm 
490 1 |a 101 praktických rad 
500 |a Název originálu: Cooking with spices 
500 |a Obsahuje barevné fotografie 
504 |a Rejstřík: s. 70-71 
653 |a jídlo  |a příprava  |a koření  |a druhy  |a užití  |a kuchařské knihy 
700 1 |a Mikuláštíková, Jana  |7 ola2003198101  |9 612724  |4 trl 
910 |a ZNG001 
996 |b 316200357605  |c S 31867  |e ZNG001  |h SKL 641  |l Sklad - Dospělé odd.  |s A  |a 0  |t ZNG001.316200357605 
996 |b 316200368180  |c S 31352  |e ZNG001  |h SKL 641  |l Sklad - Dospělé odd.  |s A  |a 0  |t ZNG001.316200368180 
997 |t KN