Vaříme z luštěnin a obilovin

Get it

Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěnin aobilovin a o jejich místě v naší kuchyni.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Eva Šafářová
Document Type
Books
Physical Description
31 s. ; 4°
Published
Praha : Práce, 1979
Edition
1. vyd.
Series
Sešity domácího hospodaření
Item Description
Obálku s použitím barev. fot. Táni Martínkové navrhl Mojmír Čapek
80000 výt.
Suggest for digitization
Suggest for digitization

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0804.904