Králičí a zaječí speciality
Kuchařka.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 66 s. : il. ; 20 cm
- Vydáno
-
Třebíč :
Tempo,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000410158 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20201104102953.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 010907s1999 xr e f 0 cze d | ||
015 | |a cnb000659094 | ||
035 | |a (OCoLC)84969870 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.55:636.92 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5:639.112 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Koten, Zdeněk |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Králičí a zaječí speciality / |c Zdeněk Koten & Pavel Dvořák |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Třebíč : |b Tempo, |c 1999 | ||
300 | |a 66 s. : |b il. ; |c 20 cm | ||
650 | 0 | 7 | |a králičí maso |7 ph451014 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zaječí maso |7 ph628000 |2 czenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Dvořák, Pavel |7 jx20040727026 |4 aut | |
910 | |a BOA001 |b 2-1058.006 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2610089932 |c 2-1058.006 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |p p.v. |w 000410158 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000410158.MZK50000410158000010 |