Tradiční koření. II, Méně známé druhy
Druhý díl publikace obsahuje obecnou charakteristiku 27 druhů exotického koření (asant až tamarind), jejich stručnou historii a jejich užití v medicíně a zejména v kuchyni. Závěr každého hesla je věnován jednomu i více receptům na přípravu kořeněného jídla.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 145 s. : il. ; 17 cm
- Published
-
Praha :
Nakladatelství Lidové noviny,
2001
- Series
- O koření a kořenění
- Subjects
- ISBN
- 80-7106-531-5
- Suggest for digitization
- Suggest for digitization
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1-1093.691,2 |