Zelenina : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christine Ingram
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2003
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7237-709-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1125.958