Kuře : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Linda Fraser
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2003
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
Témata
Popis jednotky
Jméno autorky převzato ze hřbetu
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7237-712-4

: