Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes
Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
- Published
-
V Domažlicích :
Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa,
2010
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- ISBN
- 978-80-87316-09-2
Select institution:
Holdings
HelpAvailability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1243.208 |