Konzervování
Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 191 s. : barev. il. ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání
- Vyd. 2.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-249-1492-3
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Třinec
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Benešov
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Orlová
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Vědecká knihovna v Olomouci