Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka

To chci

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bernhard Gahm
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2012
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-247-4266-3

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Vypůjčit e-knihu Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě