Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Grada,
2012
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-247-4266-3
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Vypůjčit e-knihu | Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě |