Stanovení senzorické hořkosti piva : certifikovaná metoda

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandr Mikyška
Další autoři
Pavel Čejka, 1951-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
20 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
[Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2013
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-86576-59-6

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 nkc20142583083
003 CZ PrNK
005 20200724080750.0
007 ta
008 140404s2013 xr a e f 000 0 cze
015 |a cnb002583083 
020 |a 978-80-86576-59-6  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)934899248 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.4  |2 MRF 
080 |a 543.92  |2 MRF 
080 |a (083.744)  |2 MRF 
100 1 |a Mikyška, Alexandr  |7 uzp2009504062  |4 aut 
245 1 0 |a Stanovení senzorické hořkosti piva :  |b certifikovaná metoda /  |c [autoři Alexandr Mikyška, Pavel Čejka] 
246 3 |a Certifikovaná metodika Stanovení senzorické hořkosti piva 
260 |a [Praha] :  |b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,  |c c2013 
300 |a 20 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
490 1 |a Certifikovaná metodika 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a pivo  |7 ph137949  |2 czenas 
650 0 7 |a senzorická analýza  |7 ph137714  |2 czenas 
650 0 9 |a beer  |2 eczenas 
650 0 9 |a sensoric analysis  |2 eczenas 
655 7 |a certifikované metodiky  |7 fd806827  |2 czenas 
655 9 |a certified methodology  |2 eczenas 
700 1 |a Čejka, Pavel,  |d 1951-  |7 uzp2009504078  |4 aut 
810 2 |a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský.  |t Metodika  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 4-1325.294 
990 |a BK 
991 |b 201404  |c NOV  |e n 
995 |a 01 
996 6 |b 2610587815  |c 4-1325.294  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 3  |p p.v.  |w 001414944  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001378429.MZK50001414944000010