Stanovení senzorické hořkosti piva : certifikovaná metoda
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 20 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
[Praha] :
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,
c2013
- Edice
- Certifikovaná metodika
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-86576-59-6
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20142583083 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20200724080750.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140404s2013 xr a e f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002583083 | ||
020 | |a 978-80-86576-59-6 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)934899248 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.4 |2 MRF | ||
080 | |a 543.92 |2 MRF | ||
080 | |a (083.744) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Mikyška, Alexandr |7 uzp2009504062 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Stanovení senzorické hořkosti piva : |b certifikovaná metoda / |c [autoři Alexandr Mikyška, Pavel Čejka] |
246 | 3 | |a Certifikovaná metodika Stanovení senzorické hořkosti piva | |
260 | |a [Praha] : |b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, |c c2013 | ||
300 | |a 20 s. : |b il. ; |c 30 cm | ||
490 | 1 | |a Certifikovaná metodika | |
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a pivo |7 ph137949 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a senzorická analýza |7 ph137714 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a beer |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a sensoric analysis |2 eczenas |
655 | 7 | |a certifikované metodiky |7 fd806827 |2 czenas | |
655 | 9 | |a certified methodology |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Čejka, Pavel, |d 1951- |7 uzp2009504078 |4 aut | |
810 | 2 | |a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský. |t Metodika |0 s | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 4-1325.294 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 201404 |c NOV |e n | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610587815 |c 4-1325.294 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 3 |p p.v. |w 001414944 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001378429.MZK50001414944000010 |