Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 168 stran : ilustrace ; 29 cm
- Published
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
- Edition
- Vydání první
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7080-947-1
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 |