Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

Get it

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Bohumil Turek, 1935-2021
Other Authors
Petr Šíma, 1942-
Irena Michalová
Česká technologická platforma pro potraviny
Document Type
Books
Physical Description
21 stran : ilustrace ; 21 cm
Published
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
Edition
1. vydání
Series
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Subjects
Item Description
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1395.553