Potraviny a nápoje v kostce

Get it

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Libor Mašek
Document Type
Books
Physical Description
211 stran, 7 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace ; 21 cm
Published
Divec : R plus, 2019
Edition
2. vydání
Series
Gastronomie (R plus)
Subjects
Item Description
Terminologický slovník
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-904093-5-4

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1440.585
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
64 MAŠ 2-1440.585