Technologie v kostce

To chci

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Libuše Vodochodská
Další autoři
Karel Štěpánek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
141 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Divec : R plus, 2019
Vydání
2. vydání
Edice
Gastronomie (R plus)
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-904093-6-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1440.587
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1440.587