Skladování a kontrola potravin v chladírnách a mrazírnách

Get it

Publikace shrnuje skladovací řád mrazíren a chladíren, technologické postupy pro skladování hlavních potravin v chladírnách, směrnice pro provádění kontroly zbožív chladírnách a mrazírnách a popisuje základní klimatické podmínky v chladírnách a mrazírnách. V knize najdou poučení všichni, kteří zacházejí s chlazenými nebo mrazenými full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jaroslav Hrubý
Other Authors
Jan Zimák
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Document Type
Books
Physical Description
[1], 368, [1] s. : [13] příl. ; 8°
Published
Praha : Středisko techn. inf. potravinářského prům., 1959
Edition
1. vyd.
Series
Řada technické literatury
Item Description
1100 výt.
Pro vnitř. potř.
Věcný rejstřík
Přehl. použité lit.
S fot. v textu
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 134650
We recommend searching the scanned general catalogues (RetrIS). Check them to see if there are any other copies available at the NL CR that can be ordered for the reading room. You can contact the library staff in the reading room or via email or phone for more information.