Skladování a kontrola potravin v chladírnách a mrazírnách
Publikace shrnuje skladovací řád mrazíren a chladíren, technologické postupy pro skladování hlavních potravin v chladírnách, směrnice pro provádění kontroly zbožív chladírnách a mrazírnách a popisuje základní klimatické podmínky v chladírnách a mrazírnách. V knize najdou poučení všichni, kteří zacházejí s chlazenými nebo mrazenými … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- [1], 368, [1] s. : [13] příl. ; 8°
- Published
-
Praha :
Středisko techn. inf. potravinářského prům.,
1959
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Řada technické literatury
- Item Description
- 1100 výt.
Pro vnitř. potř.
Věcný rejstřík
Přehl. použité lit.
S fot. v textu - Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 134650 |
We recommend searching the scanned general catalogues (RetrIS). Check them to see if there are any other copies available at the NL CR that can be ordered for the reading room. You can contact the library staff in the reading room or via email or phone for more information.