Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, víně, octu, lihovinách, příprava marmelád, rosolů, kompotů, vín, nápojů, šťáv, povidel, jakož i uschování a sušení ovoce : konservování, používání a nakládání zelenin, hub i jiných plodin zahradních a polních
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 317 stran : ilustrace ; 19 cm
- Published
-
V Praze :
Zemědělské knihkupectví A. Neubert,
1917
- Series
- Knihovna českých hospodyněk a dívek
- Subjects
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 621759 |
We recommend searching the scanned general catalogues (RetrIS). Check them to see if there are any other copies available at the NL CR that can be ordered for the reading room. You can contact the library staff in the reading room or via email or phone for more information.