Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, víně, octu, lihovinách, příprava marmelád, rosolů, kompotů, vín, nápojů, šťáv, povidel, jakož i uschování a sušení ovoce : konservování, používání a nakládání zelenin, hub i jiných plodin zahradních a polních

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Milada Benešová
Další autoři
Mařka Kašparová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
317 stran : ilustrace ; 19 cm
Vydáno
V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1917
Edice
Knihovna českých hospodyněk a dívek
Témata

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 621759
Doporučujeme prohledat naskenované generální katalogy (RetrIS). Můžete si v nich ověřit, zda nejsou v NK ČR dostupné další exempláře, které je možné objednat do studovny. Pro více informací se můžete obrátit na službu ve studovně nebo nás kontaktovat.