Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, víně, octu, lihovinách, příprava marmelád, rosolů, kompotů, vín, nápojů, šťáv, povidel, jakož i uschování a sušení ovoce : konservování, používání a nakládání zelenin, hub i jiných plodin zahradních a polních
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 317 stran : ilustrace ; 19 cm
- Vydáno
-
V Praze :
Zemědělské knihkupectví A. Neubert,
1917
- Edice
- Knihovna českých hospodyněk a dívek
- Témata
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 621759 |
Doporučujeme prohledat naskenované generální katalogy (RetrIS). Můžete si v nich ověřit, zda nejsou v NK ČR dostupné další exempláře, které je možné objednat do studovny. Pro více informací se můžete obrátit na službu ve studovně nebo nás kontaktovat.