Encyklopedický slovník gastronomie
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 2 sv. : il. ; 24 cm
- Published
-
[Úvaly] :
Ratio,
[2001-2002]
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- ISBN
- 80-86351-04-1
80-86351-02-5 - Contents
- díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
sv. 1 a-k | II 125315 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
sv. 1 a-k | SF II 069113 | |||
In-house only
|
Loading…
|
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
|
volný výběr
|
BMO XIV C 125-1 | sv. 1 a-k | 54 F 063267 | ||
In-house only
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
sv. 1 a-k | 54 F 062532 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
sv. 2. l-ž | SF II 071213 | |||
In-house only
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
sv. 2. l-ž | 54 H 222474 | |||
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
sv. 2. l-ž | II 130065 | |||
In-house only
|
Loading…
|
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
|
volný výběr
|
BMO XIV C 125-2 | sv. 2. l-ž | 54 F 069500 |