Encyklopedický slovník gastronomie

Get it

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Černý, 1939-
Document Type
Books
Physical Description
2 sv. : il. ; 24 cm
Published
[Úvaly] : Ratio, [2001-2002]
Edition
1. vyd.
Subjects
ISBN
80-86351-04-1
80-86351-02-5
Contents
díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
sv. 1 a-k II 125315
Outside loan
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
sv. 1 a-k SF II 069113
In-house only
Loading…
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
volný výběr
BMO XIV C 125-1 sv. 1 a-k 54 F 063267
In-house only
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
sv. 1 a-k 54 F 062532
Outside loan
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
sv. 2. l-ž SF II 071213
In-house only
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
sv. 2. l-ž 54 H 222474
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
sv. 2. l-ž II 130065
In-house only
Loading…
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
volný výběr
BMO XIV C 125-2 sv. 2. l-ž 54 F 069500