Encyklopedický slovník gastronomie
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 2 sv. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
[Úvaly] :
Ratio,
[2001-2002]
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-86351-04-1
80-86351-02-5 - Obsah
- díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
sv. 1 a-k | II 125315 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
sv. 1 a-k | SF II 069113 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
|
volný výběr
|
BMO XIV C 125-1 | sv. 1 a-k | 54 F 063267 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
sv. 1 a-k | 54 F 062532 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
sv. 2. l-ž | SF II 071213 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
sv. 2. l-ž | 54 H 222474 | |||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
sv. 2. l-ž | II 130065 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
|
volný výběr
|
BMO XIV C 125-2 | sv. 2. l-ž | 54 F 069500 |