Encyklopedický slovník gastronomie

To chci

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. : il. ; 24 cm
Vydáno
[Úvaly] : Ratio, [2001-2002]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-04-1
80-86351-02-5
Obsah
díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
sv. 1 a-k II 125315
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
sv. 1 a-k SF II 069113
Prezenčně
Načítá se…
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
volný výběr
BMO XIV C 125-1 sv. 1 a-k 54 F 063267
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
sv. 1 a-k 54 F 062532
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
sv. 2. l-ž SF II 071213
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
sv. 2. l-ž 54 H 222474
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
sv. 2. l-ž II 130065
Prezenčně
Načítá se…
VŠEOBECNÁ STUDOVNA
volný výběr
BMO XIV C 125-2 sv. 2. l-ž 54 F 069500