Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 21 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2017]
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20172932444 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20171108144852.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 170913t20172017xr a e f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002932444 | ||
020 | |a 978-80-87719-58-9 |q (Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. ; |q brožováno) | ||
020 | |a 978-80-88019-23-7 |q (Potravinářská komora České republiky ; |q brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)1011104372 | ||
040 | |a OLA001 |b cze |d ABA001 |e rda | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 613.26/.29 |2 MRF | ||
080 | |a 615.874.24 |2 MRF | ||
080 | |a 641.83 |2 MRF | ||
080 | |a 641.55 |2 MRF | ||
080 | |a 664.8/.9.022.7 |2 MRF | ||
080 | |a 641.1 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 MRF | ||
080 | |a (036) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Turek, Bohumil, |d 1935-2021 |7 nlk20000076281 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / |c Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová |
250 | |a 1. vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : |b Potravinářská komora ČR, |c [2017] | |
264 | 4 | |c ©2017 | |
300 | |a 21 stran : |b ilustrace ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Jak poznáme kvalitu? ; |v svazek 24 | |
490 | 1 | |a Publikace České technologické platformy pro potraviny | |
500 | |a Název z obálky | ||
500 | |a Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a syrová strava |7 ph214640 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a teplá jídla |7 ph126590 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a konzervované potraviny |7 ph121830 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a nutriční hodnota potravin |7 ph184828 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |7 ph135653 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a raw food diet |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a hot dishes |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a preservated food |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a nutritive value of foods |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food quality |2 eczenas |
655 | 7 | |a informační publikace |7 fd132454 |2 czenas | |
655 | 9 | |a information publications |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Šíma, Petr, |d 1942- |7 jk01122950 |4 aut | |
700 | 1 | |a Michalová, Irena |7 mzk2006368103 |4 aut | |
710 | 2 | |a Česká technologická platforma pro potraviny |7 kn20090618008 |4 pbl | |
830 | 0 | |a Jak poznáme kvalitu? | |
830 | 0 | |a Publikace České technologické platformy pro potraviny | |
910 | |a ABA001 | ||
928 | 9 | |a Potravinářská komora České republiky | |
990 | |a BK | ||
996 | |a 2 |b 1003679197 |c 54 H 396452 |l SKLAD KLEMENTINUM |r sklad |s P |n 1 |w 002934213 |u 000020 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002932444.NKC50002934213000020 | ||
996 | |a 24 |b 1003940240 |c I 580112 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad |s O |n 5 |w 002934213 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002932444.NKC50002934213000010 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002932444&local_base=NKC |