Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bohumil Turek, 1935-2021
Další autoři
Petr Šíma, 1942-
Irena Michalová
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
21 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
Vydání
1. vydání
Edice
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20172932444
003 CZ PrNK
005 20171108144852.0
007 ta
008 170913t20172017xr a e f 000 0 cze
015 |a cnb002932444 
020 |a 978-80-87719-58-9  |q (Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. ;  |q brožováno) 
020 |a 978-80-88019-23-7  |q (Potravinářská komora České republiky ;  |q brožováno) 
035 |a (OCoLC)1011104372 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 613.26/.29  |2 MRF 
080 |a 615.874.24  |2 MRF 
080 |a 641.83  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a 664.8/.9.022.7  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a (036)  |2 MRF 
100 1 |a Turek, Bohumil,  |d 1935-2021  |7 nlk20000076281  |4 aut 
245 1 0 |a Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu /  |c Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. :  |b Potravinářská komora ČR,  |c [2017] 
264 4 |c ©2017 
300 |a 21 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jak poznáme kvalitu? ;  |v svazek 24 
490 1 |a Publikace České technologické platformy pro potraviny 
500 |a Název z obálky 
500 |a Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a syrová strava  |7 ph214640  |2 czenas 
650 0 7 |a teplá jídla  |7 ph126590  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervované potraviny  |7 ph121830  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a raw food diet  |2 eczenas 
650 0 9 |a hot dishes  |2 eczenas 
650 0 9 |a preservated food  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
655 7 |a informační publikace  |7 fd132454  |2 czenas 
655 9 |a information publications  |2 eczenas 
700 1 |a Šíma, Petr,  |d 1942-  |7 jk01122950  |4 aut 
700 1 |a Michalová, Irena  |7 mzk2006368103  |4 aut 
710 2 |a Česká technologická platforma pro potraviny  |7 kn20090618008  |4 pbl 
830 0 |a Jak poznáme kvalitu? 
830 0 |a Publikace České technologické platformy pro potraviny 
910 |a ABA001 
928 9 |a Potravinářská komora České republiky 
990 |a BK 
996 |a 2  |b 1003679197  |c 54 H 396452  |l SKLAD KLEMENTINUM  |r sklad  |s P  |n 1  |w 002934213  |u 000020  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002932444.NKC50002934213000020 
996 |a 24  |b 1003940240  |c I 580112  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad  |s O  |n 5  |w 002934213  |u 000010  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002932444.NKC50002934213000010 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002932444&local_base=NKC