Etiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle
Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
- Published
-
Praha :
Euromedia Group,
2021
- Edition
- První vydání
- Series
- Universum (Euromedia Group)
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-242-7617-5
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
II 229107 | ||||
|
In-house only
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
54 F 161112 |