Rádce školní jídelny. 3, Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši"
Pomůcka pro normování pokrmů při plánování jídelního lístku dle Nutričního doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Zdroj: SK ČR
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- , , , , , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 66 stran : ilustrace, tabulky ; 30 cm
- Published
-
Praha :
Státní zdravotní ústav,
2018
- Edition
- 2. vydání
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje literaturu
- ISBN
- 978-80-7071-377-8
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
138
|
|
K 12768 | ||||
|
Outside loan
|
Loading…
|
001
|
|
DT 11912 |