Rádce školní jídelny. 3, Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši"

Get it

Pomůcka pro normování pokrmů při plánování jídelního lístku dle Nutričního doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Zdroj: SK ČR

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Dana Hrnčířová
Other Authors
Olga Johanidesová , Alexandra Košťálová, 1978- , Jana Křečková , Anna Niklová , Anna Packová , Karin Petřeková , Jana Spáčilová, 1988- , Veronika Suchodolová, 1982-
Document Type
Books
Physical Description
66 stran : ilustrace, tabulky ; 30 cm
Published
Praha : Státní zdravotní ústav, 2018
Edition
2. vydání
Subjects
Bibliography
Obsahuje literaturu
ISBN
978-80-7071-377-8

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
138
K 12768
Outside loan
Loading…
001
DT 11912