Jídlo jako jed, jídlo jako lék : [abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou]
Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 400 s. : barev. il. ; 27 cm
- Published
-
Praha :
Reader's Digest Výběr,
1998
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- Item Description
- Kontaktní adresy
Obsahuje rejstřík
Tabulky
Terminologický slovníček - ISBN
- 80-902069-7-2
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
SvkHK
|
3. NP
|
V613.2 | I-647 053 |