Jídlo jako jed, jídlo jako lék : [abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou]

Get it

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Alena Dvořáková, 1973-
Document Type
Books
Physical Description
400 s. : barev. il. ; 27 cm
Published
Praha : Reader's Digest Výběr, 1998
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Kontaktní adresy
Obsahuje rejstřík
Tabulky
Terminologický slovníček
ISBN
80-902069-7-2

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
SvkHK
3. NP
V613.2 I-647 053