Encyklopedický slovník gastronomie
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 2 sv. (221, 244 s.) : il. ; 24 cm
- Published
-
Úvaly :
Ratio,
[2001]
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- ISBN
- 80-86351-04-1
80-86351-02-5 - Contents
- sv. 1. A-K. 2001. 221 s. -- sv. 2. L-Ž. 2001. 244 s.
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
SVKHK
|
Studovna - 5. NP
|
S64 | 749 257/1 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
749 257/1a | ||||
In-house only
|
Loading…
|
SVKHK
|
Studovna - 5. NP
|
S64 | 749 257/2 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
749 257/2a |