Encyklopedický slovník gastronomie

Get it

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Černý, 1939-
Document Type
Books
Physical Description
2 sv. (221, 244 s.) : il. ; 24 cm
Published
Úvaly : Ratio, [2001]
Edition
1. vyd.
Subjects
ISBN
80-86351-04-1
80-86351-02-5
Contents
sv. 1. A-K. 2001. 221 s. -- sv. 2. L-Ž. 2001. 244 s.

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
SVKHK
Studovna - 5. NP
S64 749 257/1
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
749 257/1a
In-house only
Loading…
SVKHK
Studovna - 5. NP
S64 749 257/2
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
749 257/2a