Encyklopedický slovník gastronomie
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 2 sv. (221, 244 s.) : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Úvaly :
Ratio,
[2001]
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-86351-04-1
80-86351-02-5 - Obsah
- sv. 1. A-K. 2001. 221 s. -- sv. 2. L-Ž. 2001. 244 s.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Studovna - 5. NP
|
S64 | 749 257/1 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
749 257/1a | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Studovna - 5. NP
|
S64 | 749 257/2 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
749 257/2a |