Encyklopedický slovník gastronomie

To chci

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. (221, 244 s.) : il. ; 24 cm
Vydáno
Úvaly : Ratio, [2001]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-04-1
80-86351-02-5
Obsah
sv. 1. A-K. 2001. 221 s. -- sv. 2. L-Ž. 2001. 244 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SVKHK
Studovna - 5. NP
S64 749 257/1
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
749 257/1a
Prezenčně
Načítá se…
SVKHK
Studovna - 5. NP
S64 749 257/2
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
749 257/2a