Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou
Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 279 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Libri,
2001
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-7277-075-6
Instituce
- Bibliografie dějin Českých zemí
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Akademie věd ČR
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Klimkovice
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Orlová
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Přerově
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové (aktuální záznam)
- Vědecká knihovna v Olomouci