Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou

To chci

Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-2016
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
279 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Libri, 2001
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7277-075-6

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000234776
003 CZ HkSVK
005 20211127193316.0
008 010314s2001 xr e f 0 cze
015 |a cnb000997795 
020 |a 80-7277-075-6 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
100 1 |a Beranová, Magdalena,  |d 1930-2016  |7 jk01011773  |4 aut 
245 1 0 |a Tradiční české kuchařky :  |b jak se vařilo před M.D. Rettigovou /  |c Magdalena Beranová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Libri,  |c 2001 
300 |a 279 s. ;  |c 21 cm 
650 0 7 |a česká jídla  |7 ph116856  |2 czenas 
650 0 7 |a tradiční jídla  |7 ph268220  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
990 |a BK 
996 # # |b 231040308220  |c 693 719  |l SVKHK  |r 3. NP  |n 030  |p P  |h V641.55/.56  |w 000234776  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000234776.HKA50000234776000010 
910 |a HKA001  |b 693 719