Zelenina v zahradě - v obchodě - v kuchyni
Abecední přehled různých druhů zeleniny s pestrým výběrem receptů kuchyňské přípravy. Kniha propaguje zeleninu jako důležitou složku výživy lidu a proto klade důraz na správnou přípravu, která co nejméně poškozuje biologickou hodnotu. Popisem jakostních tříd slouží obchodu i kontrolorům prodeje, jakosti a ceny zeleniny.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 179 s. [10] s. obr. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1959
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice domácího hospodaření ;
sv. 15
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Akademie věd ČR
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci