Diety při onemocnění cukrovkou II. : recepty
V úvodním slově lékař specialista vysvětluje podstatu onemocnění a okolnosti, za kterých se může objevit. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 52 receptů na teplá i studená dietní jídla z dostupných potravinářských surovin, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 s.
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení MAC,
1999
- Edice
- Diety pro nejčastější choroby
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-86015-42-4
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Jana Drdy Příbram
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Jindřichův Hradec
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě (aktuální záznam)
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci