Kniha o židovské kuchyni : odysea ze Samarkandu a Vilniusu do dnešních dnů
Kniha není pouze kuchařkou s židovskými recepty, ale i dějinami židovského národa. Ve více než 800 skvostných, originálních receptech, střídajících se s příběhy, vzpomínkami, historickými exkursy sleduje autorka fascinující vývoj židovské kuchyně. Recepty – mnohé z nich nebyly dosud zaznamenány – jsou doslova poklady, které … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 598 s. : il.
- Published
-
Praha :
BB/Art,
2005
- Edition
- 1. vyd. v českém jazyce
- Subjects
- Item Description
- Přeloženo z angličtiny
Název originálu: The book of Jewish food
Obsahuje černobílé fotografie a ilustrace
Obsahuje bibliografii
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 80-7341-686-7
Select institution:
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | Available in the NL CR premises | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |
| Digital library | Copyrighted | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |