Zavařeniny a džemy
Více než 70 receptů. Velká kniha o zavařování. Rejstřík: zavařenina, marmeláda, džem, sirup, pomazánka, čalamáda, rosol, omáčka, čatní, povidla, kompot, řezy, směs, aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 64 s. : fotogr.
- Vydáno
-
[Praha] :
Svojtka a Vašut,
1994
- Vydání
- 1. čes. vyd.
- Témata
- konzervování > domácnosti > zavařování > ovoce > zelenina > zavařeniny > džemy > kompoty > marmelády > sirupy > octy > čalamády > čatní
- Popis jednotky
- Rejstř.
Přel. z angl. orig. - ISBN
- 80-85521-84-9
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: