Hrníčková kuchařka : Sója a sójové maso bez vážení
Obsahuje přehled a popis, použití sóji a jejich produktů. Velké množstvím receptů od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, deserty a pečivo.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 157 s. : fotogr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Laguna,
1995
- Témata
- jídla > sója > sójové maso > koření > předkrmy > pomazánky > polévky > hlavní jídla > sójové boby > mikrovlnné trouby > maso > omáčky > studené omáčky > dezerty > saláty > pečivo
- ISBN
- 80-901815-9-7
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Benešov
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna Lovosice
- Městská knihovna Mariánské Lázně
- Městská knihovna Neratovice
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci