Hrníčková kuchařka : Sója a sójové maso bez vážení
Obsahuje přehled a popis, použití sóji a jejich produktů. Velké množstvím receptů od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, deserty a pečivo.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 157 s. : fotogr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Laguna,
1995
- Témata
- jídla > sója > sójové maso > koření > předkrmy > pomazánky > polévky > hlavní jídla > sójové boby > mikrovlnné trouby > maso > omáčky > studené omáčky > dezerty > saláty > pečivo
- ISBN
- 80-901815-9-7
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |