Sanitace poživatin : příručka pro dobrovolné zdravotníky, zdravotní hlídky a družiny Československého Červeného kříže

Get it

Příručka vysvětluje zásady výživy, probírá příčiny nákaz a otrav z potravin, dává praktický návod k sanitaci, t. j. k péči o zdravotní nezávadnost hlavních druhů potravin. Pojednává též o hygieně pri uskladnění a dopravě potravin a o hygieně provozu v prodejnách potravin.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Karel Halačka, 1910-2002
Other Authors
Marie Úlehlová-Tilschová, 1896-1978
Československý červený kříž (organizace)
Document Type
Books
Physical Description
73 s. ; 8°
Published
Praha : Státním zdravotnické nakladatelství, 1955
Edition
Vyd. 1.
Series
Knižnice Československého Červeného kříže
Subjects
Item Description
10000 výt.
Poznámky

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Fond
Bory 2 / násl. den
91382