Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře

To chci

64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla.Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Pospíšil, 1944-2024
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
218 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Edice
Kontrast
Témata
Popis jednotky
Poznámky
ISBN
978-80-7585-686-9

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
641.5 31B87816