Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla.Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 218 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2018
- Edice
- Kontrast
- Témata
- Popis jednotky
- Poznámky
- ISBN
- 978-80-7585-686-9
Vybrat instituci:
Jednotky
NápovědaDostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Volný výběr
|
Volný výběr
|
641.5 | 31B87816 |