Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta

Get it

Autorka v knize radí, jak upéct domácí chléb z kvásku a udělat domácí těsto. Historické souvislosti a zpracováni obilí. Používáné druhy obilovin. Založení a uchovávání kvasu. Zadělávání těsta. Chlebové recepty. Těsto, druhy těsta a výrobní postupy.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Alena Anežka Gajdušková, 1971-
Document Type
Books
Physical Description
170 stran : ilustrace ; 21 cm
Published
V Praze ; Podlesí : Dauphin, 2020
Series
Sporáček
Subjects
Item Description
1000 výtisků
Frontispis
Bibliography
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
ISBN
978-80-7272-542-7

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Volný výběr
Volný výběr
641.5 31C1363