Dieta při onemocněních jater a žlučníku
Autoři sepsali recepty a vhodný způsob úpravy jednotlivých jídel jako jsou polévky, masitá jídla, těstoviny a moučníky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 67 s.
- Vydáno
-
Praha :
Triton,
[1999]
- Edice
- Diety (Triton)
- Témata
- ISBN
- 80-7254-023-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Chomutovská knihovna
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna Ústeckého kraje (aktuální záznam)
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Souborný katalog ČR - záznam 1
- Souborný katalog ČR - záznam 2
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci